SCHILDERWERK BUITEN

Het Nederlandse klimaat stelt hoge eisen aan het schilderwerk buiten, wij hanteren dan ook een zorgvuldige werkwijze, en maken uitsluitend gebruik van professionele verf (sigma , sikkens, etc.)

Uiteraard houden wij ook rekening met temperatuur en luchtvochtigheid, en stemmen daar ook onze te gebruiken materialen op af. De meeste kans op geschikte weersomstandigheden in ons Nederlandse klimaat zijn tussen april en oktober.
Omdat wij het in deze periode vaak erg druk hebben ,is het raadzaam, als u van onze diensten gebruik wilt maken of een offerte aan wilt vragen, ruim van te voren met ons contact op te nemen, en wellicht kunnen we u binnenkort ook aan ons klantenbestand koppelen.
Mocht het u in deze periode niet uitkomen, door de ontwikkeling van de huidige verven, is het ook mogelijk om langer in de herfst en winter door te werken evt. dan ook met afscherming. U kunt dan gelijk gebruik maken van onze winterkorting.

In 2013 gaan wij ook werken met een meer jaren onderhoudsplan, informatie hierover volgt in het voorjaar 2013.

SCHILDERWERK BINNEN

De kwaliteit van binnen schilderwerk is minstens zo belangrijk als die van het buitenschilderwerk, het gaat niet alleen om een mooi resultaat, er zijn ook ruimtes die om een aparte behandeling vragen en een passende verf soort.
Hierbij kunt u denken aan bijv.; slijtage aan een veel belopen trap, of bescherming tegen waterdamp in vochtgevoelige ruimtes zoals de keuken en de badkamer.
Wij passen onze werkwijze en materiaal keus, naast een mooi resultaat hier uiteraard ook op af,

Verder werken wij binnen met oplosmiddel vrije/arme verven die het milieu minder belasten ,bijna geen geur hebben, snel drogen, maar toch dezelfde kwaliteit bieden.

We zorgen zowel bij het binnen- als buiten schilderwerk dat de overlast minimaal is.
Hierbij kunt u bijv. denken aan afdekmaterialen ,minimaliseren van stof, doorgangen zo vrij mogelijk houden.

Onze offertes zijn helder en duidelijk, en gemaakte afspraken komen wij na.

Elke klant/klus is voor ons speciaal en wordt ook met de nodige deskundigheid en aandacht uitgevoerd die het verdiend.